Vavoom Triple Freeze Extra Dry Spray 300ml

Çmimi i rregullt 17,00 €
Çmimi i shitjes 17,00 € Çmimi i rregullt
Kurseh 0
Taksa e përfshirë.
  • Dërgesa e planifikuarDec 06 - Dec 10

  • Dërgesa falas:Në të gjitha porosi mbi 30.00€

Vavoom Triple Freeze Extra Dry Spray 300ml

Çmimi i rregullt 17,00 €
Çmimi i shitjes 17,00 € Çmimi i rregullt
Përshkrimi i produktit

Një formulë pa ujë që ka qëndrueshmëri të fortë si dhe është një spërkatës me tharje të shpejtë që ofron volum, trup dhe menaxhim të jashtëzakonshëm.