Total Results High Amplify Hairspray 400ml

Çmimi i rregullt 21,00 €
Çmimi i shitjes 21,00 € Çmimi i rregullt
Kurseh 0
Taksa e përfshirë.
  • Dërgesa e planifikuarFeb 23 - Feb 27

  • Dërgesa falas:Në të gjitha porosi mbi 30.00€

Total Results High Amplify Hairspray 400ml

Çmimi i rregullt 21,00 €
Çmimi i shitjes 21,00 € Çmimi i rregullt
Përshkrimi i produktit
Me mbajtje fleksibile por të fortë për ngritje të vazhdueshme, në të gjithë volumin dhe shkëlqimin. Tharje e shpejtë, mjegull ultra i imët i lë flokët statikë të lirë, me shkëlqim dhe të menaxhueshëm . rezistent ndaj lagështisë gjatë gjithë ditës dhe lahet lehtësisht me shampo duke mos lënë asnjë grumbullim.