Drejtues SteamPod 3

Çmimi i rregullt 360,00 €
Çmimi i shitjes 360,00 € Çmimi i rregullt
Kurseh 0
Taksa e përfshirë.
  • Dërgesa e planifikuarDec 07 - Dec 11

  • Dërgesa falas:Në të gjitha porosi mbi 30.00€

Drejtues SteamPod 3

Çmimi i rregullt 360,00 €
Çmimi i shitjes 360,00 € Çmimi i rregullt
Përshkrimi i produktit
Gjenerata e tretë e stiluesit tonë profesional me avull.

Në thelb, ai përdor fuqinë, por butësinë e avullit* për të transformuar flokët tuaj.
Falë dizajnit më të lehtë dhe më të hollë, stilimi është më i lehtë.
Krijoni pamjen tuaj në çdo lloj flokësh, madje edhe ato më të kërkuarat.