Specifique Shampoo Prévention 250ml

Çmimi i rregullt 30,50 €
Çmimi i shitjes 30,50 € Çmimi i rregullt
Kurseh 0
Taksa e përfshirë.
  • Dërgesa e planifikuarDec 04 - Dec 08

  • Dërgesa falas:Në të gjitha porosi mbi 30.00€

Specifique Shampoo Prévention 250ml

Çmimi i rregullt 30,50 €
Çmimi i shitjes 30,50 € Çmimi i rregullt
Përshkrimi i produktit
Bain Prévention është një shampo e krijuar si një zgjidhje parandaluese për shqetësimet e rënies së flokëve dhe rrallimit të flokëve, ideale për përdorim të shpeshtë. Teknologjia e saj unike Système Pro-Actif ndihmon në optimizimin e mikro-qarkullimit për të reduktuar rënien e flokëve, ndërkohë që teksturizon fibrën për një efekt vëllimi të menjëhershëm.