Specifique Shampoo Anti-Pelliculaire 250ml

Çmimi i rregullt 30,50 €
Çmimi i shitjes 30,50 € Çmimi i rregullt
Kurseh 0
Taksa e përfshirë.
  • Dërgesa e planifikuarDec 11 - Dec 15

  • Dërgesa falas:Në të gjitha porosi mbi 30.00€

Specifique Shampoo Anti-Pelliculaire 250ml

Çmimi i rregullt 30,50 €
Çmimi i shitjes 30,50 € Çmimi i rregullt
Përshkrimi i produktit
Bain Anti-Pelliculaire, një shampo kundër zbokthit, vepron në dy lloje zbokthi, thekon të thatë dhe me vaj. Një veprim pastrues eliminon papastërtitë nga skalpi. Veprimi kundër rikthimit trajton lëkurën e kokës për të hequr thekonet e dukshme që të mos përsëriten deri në 8 javë.