Sérum Filler Fondamental 90ml

Çmimi i rregullt 54,00 €
Çmimi i shitjes 54,00 € Çmimi i rregullt
Kurseh 0
Taksa e përfshirë.
  • Dërgesa e planifikuarFeb 24 - Feb 28

  • Dërgesa falas:Në të gjitha porosi mbi 30.00€

Sérum Filler Fondamental 90ml

Çmimi i rregullt 54,00 €
Çmimi i shitjes 54,00 € Çmimi i rregullt
Përshkrimi i produktit

Serum riparues kundër thyerjes së flokëve, pa shpërlarje. Ky serum kundër kërcitjes funksionon për të mbyllur dhe mbushur fijet e flokëve dhe për t'i mbrojtur ato nga nxehtësia e mjeteve të stilimit, duke i lënë flokët me shkëlqim dhe të fortë.

Kérastase Première Sérum Filler Fondamental është një trajtim i lehtë pa shpërlarje për riparimin e brendshëm të të gjitha llojeve të flokëve të dëmtuar, duke i lënë ato me shkëlqim dhe të butësi.

Për shkak të porozitetit të shtuar, flokët e përpunuar thithin 3 herë më shumë kalcium nga uji sesa flokët e patrajtuar, duke çuar në një mbidozë të dëmshme të kalciumit, e cila është e dukshme brenda dhe jashtë fibrës së flokëve. Kérastase Sérum Filler Fondamental ka një veprim të dyfishtë: tekstura e tij e lehtë dhe e butë mbyll kutikulat për të mbrojtur sipërfaqen e flokëve, ndërsa mbush fibrën dhe përforcon forcën e flokëve. Flokët tuaj mbrohen nga dëmtimi i kalciumit i ujit të fortë, si dhe nga lagështia dhe nga nxehtësia deri në 230°C. Thurja eliminohet dhe flokët lihen të lëmuar dhe të zhdërvjellët, të lehtë për tu stiluar.

Aplikimi:

HAPI 1

Apliko në flokë të tharë me peshqir.

HAPI 2

Të qëndroj në flokë pa shpërlarje (Leave-In). Tani mund të stiliziohet floku, apo të aplikohet tharse/drejtuese!