Scalp Sync Anti Hair Fall Treatment Pro Aminexil

Çmimi i rregullt 32,50 €
Çmimi i shitjes 32,50 € Çmimi i rregullt
Kurseh 0
Taksa e përfshirë.
  • Dërgesa e planifikuarDec 07 - Dec 11

  • Dërgesa falas:Në të gjitha porosi mbi 30.00€

Scalp Sync Anti Hair Fall Treatment Pro Aminexil

Çmimi i rregullt 32,50 €
Çmimi i shitjes 32,50 € Çmimi i rregullt
Përshkrimi i produktit

Ndërsa një sasi e caktuar e rënies së flokëve çdo ditë është normale, humbja e skajshme e flokëve mund të jetë një shkak shqetësimi. Dhe ky stres i shtuar vetëm sa do ta përkeqësojë rënien e flokëve. Zgjatni jetëgjatësinë e flokëve dhe trajtoni rënien e flokëve që në rrënjë me Matrix Biolage Scalpsync Aminexil. I besuar nga profesionistët, Scalpsync Aminexil është një trajtim për rënien e flokëve me efikasitet kundër rënies së flokëve, i provuar nën kontrollin dermatologjik.

PËRFITIMET

• Trajtimi i rënies së flokëve Matrix ndihmon në reduktimin e rënies së flokëve nga rrënjët duke ankoruar flokët në lëkurën e kokës

• Scalpsync Aminexil është vërtetuar klinikisht se redukton rënien e flokëve në vetëm 6 javë*

• Ky trajtim për rënien e flokëve stimulon dhe ushqen skalpin për të ndihmuar në zgjatjen e jetës së flokëve

• Formula unike e produktit Matrix ndihmon në balancimin e lëkurës së kokës dhe i lë flokët tuaj të ndihen të pastër dhe të shëndetshëm