Scalp Sync Anti Dandruff Shampoo 250ml

Çmimi i rregullt 16,00 €
Çmimi i shitjes 16,00 € Çmimi i rregullt
Kurseh 0
Taksa e përfshirë.
  • Dërgesa e planifikuarDec 04 - Dec 08

  • Dërgesa falas:Në të gjitha porosi mbi 30.00€

Scalp Sync Anti Dandruff Shampoo 250ml

Çmimi i rregullt 16,00 €
Çmimi i shitjes 16,00 € Çmimi i rregullt
Përshkrimi i produktit
Pastroni për një skalp të pastër dhe të shëndetshëm. Frymëzuar nga vetitë anti-bakteriale dhe qetësuese të gjethes së mentes, Shampo kundër zbokthit Biolage ScalpSync me Pyrithione Zink ndihmon në shënjestrimin e zbokthit, kontrollon pamjen e thekoneve të dukshme dhe lehtëson irritimin e kokës.