Resistance Shampoo Force Architecte 250ml

Çmimi i rregullt 30,50 €
Çmimi i shitjes 30,50 € Çmimi i rregullt
Kurseh 0
Taksa e përfshirë.
  • Dërgesa e planifikuarDec 04 - Dec 08

  • Dërgesa falas:Në të gjitha porosi mbi 30.00€

Resistance Shampoo Force Architecte 250ml

Çmimi i rregullt 30,50 €
Çmimi i shitjes 30,50 € Çmimi i rregullt
Përshkrimi i produktit
Bain Force Architecte është shampoja e parë rindërtuese, e krijuar për flokë të dobësuar dhe të dëmtuar. Kombinimi i tij i Vita-Ciment® dhe Sève de Résurrection rindërton dhe forcon fibrën e flokëve nga brenda, për rindërtim dhe rigjallërim aktiv. me shkëlqim dhe të lëmuar. Flokët janë të butë, me shkëlqim, më të butë dhe më të fortë.