Resistance Sérum Thérapiste 30ml

Çmimi i rregullt 38,00 €
Çmimi i shitjes 38,00 € Çmimi i rregullt
Kurseh 0
Taksa e përfshirë.
  • Dërgesa e planifikuarDec 07 - Dec 11

  • Dërgesa falas:Në të gjitha porosi mbi 30.00€

Resistance Sérum Thérapiste 30ml

Çmimi i rregullt 38,00 €
Çmimi i shitjes 38,00 € Çmimi i rregullt
Përshkrimi i produktit
Sérum Thérapiste është një serum flokësh me veprim të dyfishtë për flokë shumë të dëmtuar dhe të mbi-përpunuar. Formula e tij inovative shoqëron një krem riparues dhe një serum lidhës për një termo-mbrojtje që arrin deri në 230°C. Duke riparuar menjëherë fibrën e flokëve, ajo përforcon dhe zbut sipërfaqen e fibrës së flokëve. Gjithashtu lehtëson dhe e bën tharjen dy herë më shpejt, duke mbyllur majat e flokëve për të parandaluar ndarjen e majave.