Resistance Serum Extentioniste 50ml

Çmimi i rregullt 52,00 €
Çmimi i shitjes 52,00 € Çmimi i rregullt
Kurseh 0
Taksa e përfshirë.
  • Dërgesa e planifikuarDec 04 - Dec 08

  • Dërgesa falas:Në të gjitha porosi mbi 30.00€

Resistance Serum Extentioniste 50ml

Çmimi i rregullt 52,00 €
Çmimi i shitjes 52,00 € Çmimi i rregullt
Përshkrimi i produktit
Një serum shumë i koncentruar me përbërës kyç aktivë që stimulojnë rritjen e folikulave të shëndetshme të flokëve. Ky trajtim energjik i largimit është një hap kyç për të përforcuar rrënjët dhe për të promovuar një mjedis të shëndetshëm të kokës. Formula e tij jo e yndyrshme shfrytëzon fuqinë e Ceramides për të mbrojtur lëkurën e kokës nga agresorët e mjedisit duke stimuluar dhe energjizuar rrënjët. Aplikuar me një masazh të butë të kokës, është ideal për të nxitur dhe aktivizuar rritjen e flokëve të shëndetshëm për të arritur flokë të gjatë të fortë.