Pro Longer Lengths Renewing Shampoo 300ml

Çmimi i rregullt 16,50 €
Çmimi i shitjes 16,50 € Çmimi i rregullt
Kurseh 0
Taksa e përfshirë.
  • Dërgesa e planifikuarDec 07 - Dec 11

  • Dërgesa falas:Në të gjitha porosi mbi 30.00€

Pro Longer Lengths Renewing Shampoo 300ml

Çmimi i rregullt 16,50 €
Çmimi i shitjes 16,50 € Çmimi i rregullt
Përshkrimi i produktit
Mundësuar nga një teknologji e patentuar FILLER A-100 dhe Amino Acid, shampoja rinovuese me gjatësi më të gjata Serie Expert Pro është trajtimi perfekt për flokët që vuajnë nga majat e holluara. Pasuar nga Doza e vetme e Koncentratit Mbushës të Fundeve, gjatësitë janë më të shndritshme dhe më të forta, dhe skajet janë më të trashë.