Kerastase Laque Noire 300ml

Çmimi i rregullt 39,00 €
Çmimi i shitjes 39,00 € Çmimi i rregullt
Kurseh 0
Taksa e përfshirë.
  • Dërgesa e planifikuarDec 07 - Dec 11

  • Dërgesa falas:Në të gjitha porosi mbi 30.00€

Kerastase Laque Noire 300ml

Çmimi i rregullt 39,00 €
Çmimi i shitjes 39,00 € Çmimi i rregullt
Përshkrimi i produktit
Laque Noire është një llak flokësh për të gjitha llojet e flokëve që kërkojnë mbajtje të fortë dhe të qëndrueshme. I kombinuar me polimerët fiksues të qëndrueshëm, ky produkt stilues u jep një mbajtje të fortë dhe afatgjatë të gjitha stileve të strukturuara. Mbrojtja e flokëve nga lagështia, jep memorie me forma shumë të larta, rrezatim dhe shkëlqim, pa ngjitje dhe mbetje.