KEEN LIQUID CRYSTAL 75ML

Çmimi i rregullt 12,00 €
Çmimi i shitjes 12,00 € Çmimi i rregullt 20,00 €
Kurseh 40%
Taksa e përfshirë.
  • Dërgesa e planifikuarFeb 23 - Feb 27

  • Dërgesa falas:Në të gjitha porosi mbi 30.00€

KEEN LIQUID CRYSTAL 75ML

Çmimi i rregullt 12,00 €
Çmimi i shitjes 12,00 € Çmimi i rregullt 20,00 €
Përshkrimi i produktit

KRISTAL I LËNGËT

ME VAJ ARRE MACADAMIA.

Është lehtësim i menjëhershëm për flokët e thatë dhe të dobët. Falë vajit të çmuar të arrës makadamia, flokët dhe skalpi i kokës mbrohen nga tharja. Skajet e derdhura ndjehen të lehtësuar dhe të ushqyer. Shtresa e sipërme e flokëve do të mbyllet për të parandaluar dëmtimin e mëtejshëm të flokëve. LIQUID CRYSTAL është një mbrojtje e besueshme për flokët dhe lëkurën e kokës, e cila i jep flokëve vitalitet, elasticitet dhe shkëlqim kristal.