Kamill Hand cream Sensitive 75ml

Çmimi i rregullt 2,00 €
Çmimi i shitjes 2,00 € Çmimi i rregullt 2,50 €
Kurseh 20%
Taksa e përfshirë.
  • Dërgesa e planifikuarDec 07 - Dec 11

  • Dërgesa falas:Në të gjitha porosi mbi 30.00€

Kamill Hand cream Sensitive 75ml

Çmimi i rregullt 2,00 €
Çmimi i shitjes 2,00 € Çmimi i rregullt 2,50 €
Përshkrimi i produktit
Me ekstrakt organik kamomili* dhe bisabolol Kujdes, mbrojtje, rigjenerim dhe lagështi ekstra të ndjeshme për duart e ndjeshme ndaj acarimit, veçanërisht të sjellshme ndaj lëkurës Pa parfum, ngjyra, parabene, emulsifikues PEG, vajra minerale, parafina, përbërës shtazorë dhe pa mikroplastika.