Insta Cure Pro Vitamin B5 Spray 500ml

Çmimi i rregullt 28,00 €
Çmimi i shitjes 28,00 € Çmimi i rregullt
Kurseh 0
Taksa e përfshirë.
  • Dërgesa e planifikuarDec 06 - Dec 10

  • Dërgesa falas:Në të gjitha porosi mbi 30.00€

Insta Cure Pro Vitamin B5 Spray 500ml

Çmimi i rregullt 28,00 €
Çmimi i shitjes 28,00 € Çmimi i rregullt
Përshkrimi i produktit

Detaje:

Matrica jonë e shtyllës së pasme HERO ndihmon në barazimin e porozitetit në kutikulë për të ndihmuar shërbimet tonifikuese.

Përfitimet:

  • Ndihmon në barazimin e porozitetit në kutikula
  • Shërbime tonifikuese
  • Formulë e lehtë
  • Zbërthehet dhe pH i balancuar

Spërkateni në flokë të pastër e të lagur dhe krehni. Mos e shpërlani. Për të trajtuar porozitetin, aplikojeni në flokë poroz përpara se të ngjyrosni.