Initialiste Concentrate 60ml

Çmimi i rregullt 52,00 €
Çmimi i shitjes 52,00 € Çmimi i rregullt
Kurseh 0
Taksa e përfshirë.
  • Dërgesa e planifikuarDec 07 - Dec 11

  • Dërgesa falas:Në të gjitha porosi mbi 30.00€

Initialiste Concentrate 60ml

Çmimi i rregullt 52,00 €
Çmimi i shitjes 52,00 € Çmimi i rregullt
Përshkrimi i produktit
Initialiste është një koncentrat i avancuar i kokës dhe flokëve i krijuar për flokë të dobësuar që kërkojnë forcë dhe rigjenerim. Kombinimi i tij i përbërësve aktivë nxit metabolizmin qelizor dhe përforcon fibrën e flokëve. Pas aplikimit të parë, flokët gjallërohen. Është më rezistent me 93% më pak thyerje gjatë larjes*. Pas rreth 10 aplikimesh, flokët janë më të fortë në rrënjë dhe cilësia e flokëve përmirësohet dukshëm**: më e gjallë, e bukur dhe më e fortë. Kur përdoret pas çdo shampo, Initialiste përmirëson cilësitë e bukurisë së flokëve duke i bërë më të shëndetshëm dhe më të fortë. *Test instrumental ** Vetëvlerësim 129 gra.