Inforcer Shampoo 300ml

Çmimi i rregullt 16,50 €
Çmimi i shitjes 16,50 € Çmimi i rregullt
Kurseh 0
Taksa e përfshirë.
  • Dërgesa e planifikuarDec 06 - Dec 10

  • Dërgesa falas:Në të gjitha porosi mbi 30.00€

Inforcer Shampoo 300ml

Çmimi i rregullt 16,50 €
Çmimi i shitjes 16,50 € Çmimi i rregullt
Përshkrimi i produktit
Shampo forcuese kundër thyerjes*. Formulë përforcuese e mbushur me vitaminë B6 dhe Biotinë, për reduktim të menjëhershëm* të thyerjes. Flokët janë më rezistent dhe më të fortë me përdorim të vazhdueshëm.