High Amplify Wonder Boost Root Spray 250ml

Çmimi i rregullt 19,00 €
Çmimi i shitjes 19,00 € Çmimi i rregullt
Kurseh 0
Taksa e përfshirë.
  • Dërgesa e planifikuarDec 07 - Dec 11

  • Dërgesa falas:Në të gjitha porosi mbi 30.00€

High Amplify Wonder Boost Root Spray 250ml

Çmimi i rregullt 19,00 €
Çmimi i shitjes 19,00 € Çmimi i rregullt
Përshkrimi i produktit

Total Results High Amplify Wonder Boost Root Lifter përmban një aplikues të synuar për ngritjen ekstreme të rrënjës ose efektin e gjithë vëllimit. High Amplify, i njohur më parë si Amplify. Ngrini volumin! Bëhuni gati për flokë të mrekullueshëm dhe voluminoz me High Amplify.

Përfitimet kryesore:
  • Ndërton trup të lehtë me një mbajtje fleksibël
  • Aplikues i synuar për ngritjen ekstreme të rrënjëve ose efekt vëllimor në të gjithë
  • E përkryer për flokë të hollë
  • Formula pa silikon
  • Përdor proteina për një nxitje të shtuar ndërkohë që siguron ngritje të menjëhershme dhe vëllim të rritur deri në 35%*

Në flokë të lagur ose të thatë, drejtojeni aplikuesin me hundë afër lëkurës së kokës ose në të gjithë skalpin. Thajeni, vendoseni ose thajeni natyrshëm. Stili si zakonisht.