Hair Remedy Shampoo 980ML

Çmimi i rregullt 45,00 €
Çmimi i shitjes 45,00 € Çmimi i rregullt 55,00 €
Kurseh 18%
Taksa e përfshirë.
  • Dërgesa e planifikuarDec 07 - Dec 11

  • Dërgesa falas:Në të gjitha porosi mbi 30.00€

Hair Remedy Shampoo 980ML

Çmimi i rregullt 45,00 €
Çmimi i shitjes 45,00 € Çmimi i rregullt 55,00 €
Përshkrimi i produktit
Shampo Cadiveu Hair Remedy furnizon fijet e fuqishme aktive, të afta për t'i rigjeneruar ato. Ky shampo gjithashtu hidraton për të dhënë një shkëlqim intensiv dhe tredimensional, me shumë butësi. Flokët tuaj qëndrojnë të pastër dhe të riparuar nga agresionet që pësuan, duke rikuperuar shëndet të plotë.