Glamour Rubi Conditioner 250ML

Çmimi i rregullt 15,00 €
Çmimi i shitjes 15,00 € Çmimi i rregullt 23,00 €
Kurseh 34%
Taksa e përfshirë.
  • Dërgesa e planifikuarFeb 23 - Feb 27

  • Dërgesa falas:Në të gjitha porosi mbi 30.00€

Glamour Rubi Conditioner 250ML

Çmimi i rregullt 15,00 €
Çmimi i shitjes 15,00 € Çmimi i rregullt 23,00 €
Përshkrimi i produktit
Kondicioneri Glamour Ruby i zhvilluar posaçërisht për flokë të trajtuar kimikisht, të lyer ose të zbardhur. Eliminon porozitetin, kërcitjen dhe mbron ngjyrën e ngjyrave. Kondicioneri Glamour Ruby që paraqet një prekje prej kadifeje dhe shëndet për flokët! Me formulim të lehtë, indikohet për përdorim të përditshëm dhe për të gjitha llojet e flokëve.