Genesis Homme Serum Anti-Chute Fortifiant 90ml

Çmimi i rregullt 52,00 €
Çmimi i shitjes 52,00 € Çmimi i rregullt
Kurseh 0
Taksa e përfshirë.
  • Dërgesa e planifikuarDec 06 - Dec 10

  • Dërgesa falas:Në të gjitha porosi mbi 30.00€

Genesis Homme Serum Anti-Chute Fortifiant 90ml

Çmimi i rregullt 52,00 €
Çmimi i shitjes 52,00 € Çmimi i rregullt
Përshkrimi i produktit
Serum fortifikues anti-shutë është një serum i përditshëm përforcues kundër rënies së flokëve për flokë të dobësuar, të prirur për rrallim. Përmirëson rezistencën për të minimizuar rënien e flokëve, përforcon, freskon, qetëson dhe ndihmon në ruajtjen e barrierës së lëkurës së kokës. Përveç kësaj, ky serum ndihmon në uljen e shkallës së rënies së flokëve pas 6 javësh.