Extreme Strength Sealer Treatment 150ml

Çmimi i rregullt 39,00 €
Çmimi i shitjes 39,00 € Çmimi i rregullt
Kurseh 0
Taksa e përfshirë.
  • Dërgesa e planifikuarDec 07 - Dec 11

  • Dërgesa falas:Në të gjitha porosi mbi 30.00€

Extreme Strength Sealer Treatment 150ml

Çmimi i rregullt 39,00 €
Çmimi i shitjes 39,00 € Çmimi i rregullt
Përshkrimi i produktit

Ky trajtim me primer për shpëlarjen e flokëve me biotinë ndërton forcë nga rrënja në majë dhe synon majat e çara. Kur përdoren së bashku, shampoja me gjatësi ekstreme , primer dhe sealer mund t'ju ndihmojnë të arrini gjatësinë maksimale të flokëve—deri në 6" në një vit. Formuluar me biotinë ofron kondicionim pa peshë dhe ndërton forcë nga rrënja në majë.

  • Fërkojeni në zonat e brishta ose të dëmtuara të flokëve ose në të gjithë.
  • Aplikojeni në flokë të lagur ose të thatë, duke u përqëndruar në gjatësinë e mesme deri tek majat.
  • Mos e shpërlani. Stiloni si zakonisht.
  • Aplikojeni sërish në flokë të thatë sipas nevojës.