Elixir Ultime Shampoo 250ml

Çmimi i rregullt 30,50 €
Çmimi i shitjes 30,50 € Çmimi i rregullt
Kurseh 0
Taksa e përfshirë.
  • Dërgesa e planifikuarDec 04 - Dec 08

  • Dërgesa falas:Në të gjitha porosi mbi 30.00€

Elixir Ultime Shampoo 250ml

Çmimi i rregullt 30,50 €
Çmimi i shitjes 30,50 € Çmimi i rregullt
Përshkrimi i produktit
Shampo i mbushur me vaj Marula është një formulë që rrit shkëlqimin, ideale për flokët me mungesë shkëlqimi. Shampo e ajrosur dhe e pasur me shkumë rigjallëron fibrën e flokëve duke e ushqyer bujarisht me të gjithë lëndët ushqyese që i nevojiten për një ndjenjë të mëndafshtë. Ai pastron dhe eliminon mbetjet dhe grimcat e ndotjes për të eliminuar elementët e mprehtë. E pasuruar me një kombinim delikate të vajit Marula dhe vajit të kamelias, formula është shumë e përqendruar në vitaminat C dhe D, dhe Omega 9, një acid yndyror natyral për një veprim afatgjatë. Së bashku, këta ushqyes gjithashtu sigurojnë që notat e buta të luleve dhe lëkurës nga aroma të zgjasin më gjatë në flokë. Fibra e flokëve është e përgatitur për t'u trajtuar, shkëlqen me shkëlqim dhe ushqyer deri në majë.