Discipline Shampoo Fluidéaliste Sulfate Free 250ml

Çmimi i rregullt 30,50 €
Çmimi i shitjes 30,50 € Çmimi i rregullt
Kurseh 0
Taksa e përfshirë.
  • Dërgesa e planifikuarDec 07 - Dec 11

  • Dërgesa falas:Në të gjitha porosi mbi 30.00€

Discipline Shampoo Fluidéaliste Sulfate Free 250ml

Çmimi i rregullt 30,50 €
Çmimi i shitjes 30,50 € Çmimi i rregullt
Përshkrimi i produktit
Bain Fluidéaliste Sulfate Free është një formulë ultra e butë e krijuar për të zbutur flokët që kanë nevojë për menaxhim. Është ideal për flokë shumë të sensibilizuar, të trajtuar me ngjyrë ose të trajtuar kimikisht falë formulës së tij pa suflat. Fibra e flokëve është e veshur me agjentë zbutës për të siguruar që sipërfaqja e flokëve të jetë më e lëmuar, duke i bërë flokët më të menaxhueshëm dhe të mbrojtur nga faktorët që nxisin kërcitjen.