Discipline Kératine Thermique 150ml

Çmimi i rregullt 38,00 €
Çmimi i shitjes 38,00 € Çmimi i rregullt
Kurseh 0
Taksa e përfshirë.
  • Dërgesa e planifikuarDec 11 - Dec 15

  • Dërgesa falas:Në të gjitha porosi mbi 30.00€

Discipline Kératine Thermique 150ml

Çmimi i rregullt 38,00 €
Çmimi i shitjes 38,00 € Çmimi i rregullt
Përshkrimi i produktit
Kératine Thermique është një qumësht tharëse që mbron nga nxehtësia për flokë të padisiplinuar që kanë nevojë për disiplinë. Agjentët termo-mbrojtës në këtë qumësht mbulojnë luspat e fibrës së flokëve duke e mbrojtur atë nga tharësja e flokëve dhe mjetet e stilimit të nxehtësisë deri në 180°C. Karakteristikat e zbutjes së thellë lehtësojnë tharjen e flokëve, duke reduktuar kohën e shpenzuar për stilimin e flokëve. Vetitë kundër lagështisë dhe kundër kërcitjes sigurojnë që flokët e stiluar të qëndrojnë më të lëmuar për më gjatë. Flokët lihen me shkëlqim dhe më të lëngshëm me një fund të përsosur si me lustër.