Diavalent Spring Set Duo

Çmimi i rregullt 70,00 €
Çmimi i shitjes 70,00 € Çmimi i rregullt
Kurseh 0
Taksa e përfshirë.
  • Dërgesa e planifikuarDec 04 - Dec 08

  • Dërgesa falas:Në të gjitha porosi mbi 30.00€

Diavalent Spring Set Duo

Çmimi i rregullt 70,00 €
Çmimi i shitjes 70,00 € Çmimi i rregullt
Përshkrimi i produktit

Seti Bain Divalent dhe Masque Réhydratant me botim të kufizuar do të kujdeset për rrënjët me vaj dhe gjatësitë e ndjeshme.

Sillni në shtëpi kujdesin e nivelit të sallonit, të mbushur me vitaminë Mentholm B6 dhe aminoacide që do të ndihmojnë në balancimin e nivelit të sebumit në flokë duke hequr ndotjen dhe papastërtitë pa u zhveshur.

Bain Divalent pastron lëkurën e kokës për të reduktuar yndyrën e tepërt dhe aromat, ndërsa Masque Réhydratant rikthen cilësinë e flokëve.

Përfitimet

✔ +82% floke te hidratuar dhe te ushqyer*
✔ +50% butësi**
✔ +92% VËLLIM***
✔ +60% FLOKË MË TË SHKËLQITUR****

Bain Divalent, 250 ml

Një formulë ultra e lehtë që balancon yndyrën e kokës. Pastron skalpin e kokës për të reduktuar yndyrën e tepërt dhe aromat. I jep volum flokëve të sheshtë +61%*.
Lehtëson shpëlarjen +20%**.
Ushqen butësisht gjatësitë. I le floket te bute dhe me shkelqim

Masque Réhydratant, 200ml

Një xhel-maskë e lehtë që ribalancon menjëherë hidratimin e flokëve. Rikthen cilësinë e flokëve. Zbërthen fijet e flokëve (+81%*) me një fund të lehtë. I lë flokët të hidratuar dhe me shkëlqim (+50%**).