Color Last Deep Treatment Pack Hair Mask for Color-Treated Hair 100ml

Çmimi i rregullt 16,00 €
Çmimi i shitjes 16,00 € Çmimi i rregullt
Kurseh 0
Taksa e përfshirë.
  • Dërgesa e planifikuarDec 07 - Dec 11

  • Dërgesa falas:Në të gjitha porosi mbi 30.00€

Color Last Deep Treatment Pack Hair Mask for Color-Treated Hair 100ml

Çmimi i rregullt 16,00 €
Çmimi i shitjes 16,00 € Çmimi i rregullt
Përshkrimi i produktit

Maska e flokëve që ruan dhe rikthen flokët e trajtuar me ngjyrë për rezultate të shkëlqyera dhe të gjalla

Maskë flokësh me trajtim të thellë me shumë përdorime që ruan dhe rikthen flokët e trajtuar me ngjyrë. Flokët bëhen menjëherë më të fortë me më pak thyerje. Kjo maskë flokësh parandalon majat e dëmtuara, të ngatërruara dhe ngjyrën e zbehtë dhe të zbehur.

Formula 100% Vegan produkti është i certifikuar pa mizori produkti është në shishe 100% të ricikluara, pa përfshirë kapakun