C:EHKO Volumenpfelge Spray 300ML

Çmimi i rregullt 8,40 €
Çmimi i shitjes 8,40 € Çmimi i rregullt 14,00 €
Kurseh 40%
Taksa e përfshirë.
  • Dërgesa e planifikuarDec 07 - Dec 11

  • Dërgesa falas:Në të gjitha porosi mbi 30.00€

C:EHKO Volumenpfelge Spray 300ML

Çmimi i rregullt 8,40 €
Çmimi i shitjes 8,40 € Çmimi i rregullt 14,00 €
Përshkrimi i produktit
C:EHKO Volumenpflege Spray është një produkt LEAVE-IN për flokë të hollë dhe të hollë për kujdes hidratues. Ofron volum dhe mbajtje të lehtë, shkëlqim të mëndafshtë dhe kapje të dukshme.