C:EHKO VITAL SHAMPOO 250ml

Çmimi i rregullt 7,00 €
Çmimi i shitjes 7,00 € Çmimi i rregullt 9,00 €
Kurseh 22%
Taksa e përfshirë.
  • Dërgesa e planifikuarDec 11 - Dec 15

  • Dërgesa falas:Në të gjitha porosi mbi 30.00€

C:EHKO VITAL SHAMPOO 250ml

Çmimi i rregullt 7,00 €
Çmimi i shitjes 7,00 € Çmimi i rregullt 9,00 €
Përshkrimi i produktit
Shampo C:EHKO Vital është e përshtatshme për përdorim të përditshëm, ofron kujdes të dobishëm për lëkurën e ndjeshme të kokës dhe forcon flokët e dobët. Ofron më shumë volum dhe elasticitet për gjendje më të mirë të flokëve dhe flokë më të fortë nga rrënja deri te majat.