C:EHKO STYLE DIAMOND MOUSSE 400ML

Çmimi i rregullt 8,50 €
Çmimi i shitjes 8,50 € Çmimi i rregullt 15,00 €
Kurseh 43%
Taksa e përfshirë.
  • Dërgesa e planifikuarDec 07 - Dec 11

  • Dërgesa falas:Në të gjitha porosi mbi 30.00€

C:EHKO STYLE DIAMOND MOUSSE 400ML

Çmimi i rregullt 8,50 €
Çmimi i shitjes 8,50 € Çmimi i rregullt 15,00 €
Përshkrimi i produktit
Shkuma DIAMOND C:EHKO STYLE adekuate për volum të fortë dhe mbajtje të qëndrueshme i jep flokëve mbajtje maksimale të përhershme pa e rënduar atë. I përbërë nga ekstrakt litchi, panthenol dhe proteina gruri, ai ofron një stil të mahnitshëm dhe mbrojtje shumë të nevojshme për flokët tuaj!