C:EHKO SPRÜHKUR 300 ML

Çmimi i rregullt 7,90 €
Çmimi i shitjes 7,90 € Çmimi i rregullt 13,00 €
Kurseh 39%
Taksa e përfshirë.
  • Dërgesa e planifikuarDec 06 - Dec 10

  • Dërgesa falas:Në të gjitha porosi mbi 30.00€

C:EHKO SPRÜHKUR 300 ML

Çmimi i rregullt 7,90 €
Çmimi i shitjes 7,90 € Çmimi i rregullt 13,00 €
Përshkrimi i produktit
C:EHKO SPRÜHKUR është një trajtim praktik 2 në 1 i kujdesit të menjëhershëm me mbrojtje ndaj nxehtësisë për flokë të hollë dhe normalë. Ai kompenson ndryshimet strukturore shpejt dhe me besueshmëri përmirësim i dukshëm në aftësinë e krehjes. Përbërësit kryesorë të saj kreatina dhe keratina sigurojnë mbrojtje të lartë dhe rikuperim të menjëhershëm të dëmtimit të flokëve.