C:EHKO SILVER SHAMPOO 250ml

Çmimi i rregullt 5,00 €
Çmimi i shitjes 5,00 € Çmimi i rregullt 9,00 €
Kurseh 44%
Taksa e përfshirë.
  • Dërgesa e planifikuarDec 11 - Dec 15

  • Dërgesa falas:Në të gjitha porosi mbi 30.00€

C:EHKO SILVER SHAMPOO 250ml

Çmimi i rregullt 5,00 €
Çmimi i shitjes 5,00 € Çmimi i rregullt 9,00 €
Përshkrimi i produktit
Shampo C:EHKO Silver për një bjonde të ftohtë ose gri (kundër nuancës së verdhë. Shampo kujdeset për flokët dhe jep një shkëlqim tërheqës me veti antistatike.