Blond Absolu Leave-in Oil Huile Cicaextreme 100ml

Çmimi i rregullt 38,00 €
Çmimi i shitjes 38,00 € Çmimi i rregullt
Kurseh 0
Taksa e përfshirë.
  • Dërgesa e planifikuarDec 07 - Dec 11

  • Dërgesa falas:Në të gjitha porosi mbi 30.00€

Blond Absolu Leave-in Oil Huile Cicaextreme 100ml

Çmimi i rregullt 38,00 €
Çmimi i shitjes 38,00 € Çmimi i rregullt
Përshkrimi i produktit
Ky vaj floku me yje ofron një trajtim të thellë për flokët pas zbardhimit me mbrojtje ndaj nxehtësisë deri në 230°. Ai mbyll menjëherë kutikulat e ngritura dhe redukton në mënyrë dramatike skajet e çara, duke ushqyer fibrën nga brenda. Flokët forcohen menjëherë deri në 91% dhe 6X më shumë shkëlqim. Vaji Edelweiss zbut në çast, forcon dhe zbut flokët duke ofruar ushqim të thellë.