Metal Detox Anti-Metal High Protection Leave In Cream 100ml

Çmimi i rregullt 28,00 €
Çmimi i shitjes 28,00 € Çmimi i rregullt
Kurseh 0
Taksa e përfshirë.
  • Dërgesa e planifikuarDec 04 - Dec 08

  • Dërgesa falas:Në të gjitha porosi mbi 30.00€

Metal Detox Anti-Metal High Protection Leave In Cream 100ml

Çmimi i rregullt 28,00 €
Çmimi i shitjes 28,00 € Çmimi i rregullt
Përshkrimi i produktit

Larja pas larjes, grimcat metalike, të pranishme në ujë, si bakri, mund të depërtojnë në fijet e flokëve tuaj.
Krijon rrezik thyerjeje dhe ndryshimi të ngjyrës.
I koncentruar me 1% glikoaminë, ky krem ​​me mbrojtje të lartë largon metalin* në flokë dhe e mbron atë nga depozitimi i grimcave të reja, për të ndaluar thyerjen dhe ndryshimin e ngjyrës. ,
I hidratuar dhe forcuar intensivisht, flokët mbrohen nga ndikimi UV, oksidimi, krehja dhe nxehtësia deri në 230°C.
Flokët janë më të fortë dhe më të shndritshëm.

SI TË PËRDORNI:
Aplikoni çdo ditë në flokë të tharë me peshqir.
Filloni me 1-2 pompa dhe shpërndani në mënyrë të barabartë nga mesi i gjatësisë deri në skajet. Shtoni më shumë sipas nevojës, në varësi të gjatësisë, deri në 4 pompa. Mos të shpërlahet.
Vazhdoni me tharjen dhe stilizimin e flokut. 

MBROJTJE E LARTË:
Formuluar me filtra UV. Mbron flokët nga dëmtimi dhe oksidimi i shkaktuar nga UV, krehja dhe ngrohja deri në 230°C.

HIDRATIM INTENSIV DHE KUNDËR KËRCITJËS:
72 orë hidratim dhe kontroll i kërcitjes, edhe në nivele të larta lagështie. 3 herë më shumë definim. Të hidratuar dhe të forcuar intensivisht, flokët janë menjëherë më të menaxhueshëm, më të lehtë për tu stiluar dhe duken më të shëndetshëm. Flokët janë më të butë dhe më të lëmuar. 

NGJYRA VIBRANTE:
Flokët janë më të shndritshëm dhe ngjyra zgjat më shumë. 97% e shkëlqimit të ngjyrave ruhet deri në 8 javësh.

REKOMANDOHET PËR TË GJITHA LLOJET E FLOKËVE:
Për të gjitha teksturat e flokëve, flokë të trajtuar me ngjyra, të dëmtuara, të zbardhura dhe natyrale.