Anti-Discomfort Dermo-Regulator Shampoo 300ml

Çmimi i rregullt 22,00 €
Çmimi i shitjes 22,00 € Çmimi i rregullt
Kurseh 0
Taksa e përfshirë.
  • Dërgesa e planifikuarDec 07 - Dec 11

  • Dërgesa falas:Në të gjitha porosi mbi 30.00€

Anti-Discomfort Dermo-Regulator Shampoo 300ml

Çmimi i rregullt 22,00 €
Çmimi i shitjes 22,00 € Çmimi i rregullt
Përshkrimi i produktit
Ky xhel i lehtë pastron butësisht duke qetësuar skalpat e ndjeshme të kokës.
Flokët janë të butë, rrezatues dhe të hidratuar. skalpi është lëkurë, por shumë më komplekse.
Oksidimi i sebumit dhe mikroçarjet në sipërfaqen e kokës mund të krijojnë probleme të shumta. Është një rreth vicioz dhe ju dëshironi të dilni.