Amaro Invisible Shaving Gel 125 ml

Çmimi i rregullt 7,00 €
Çmimi i shitjes 7,00 € Çmimi i rregullt 11,50 €
Kurseh 39%
Taksa e përfshirë.
  • Dërgesa e planifikuarFeb 23 - Feb 27

  • Dërgesa falas:Në të gjitha porosi mbi 30.00€

Amaro Invisible Shaving Gel 125 ml

Çmimi i rregullt 7,00 €
Çmimi i shitjes 7,00 € Çmimi i rregullt 11,50 €
Përshkrimi i produktit
Xhel i freskët transparent për rruajtje precize + qetësues dhe hidratues pas rruajtjes. Pa furça.