Absolut Repair Molecular Shampoo 300ml

Çmimi i rregullt 23,50 €
Çmimi i shitjes 23,50 € Çmimi i rregullt
Kurseh 0
Taksa e përfshirë.
  • Dërgesa e planifikuarDec 04 - Dec 08

  • Dërgesa falas:Në të gjitha porosi mbi 30.00€

Absolut Repair Molecular Shampoo 300ml

Çmimi i rregullt 23,50 €
Çmimi i shitjes 23,50 € Çmimi i rregullt
Përshkrimi i produktit

Teknologji për riparimin e strukturës molekulare të flokëve, e pasuruar me lidhje peptide dhe 5 aminoacide, për flokët e dëmtuar rëndë. Tekstura luksoze e formulës shndërrohet në një shkumë të pasur, duke pastruar dhe zbërthyer flokët dhe duke ofruar kujdes intensiv. Flokët janë më të fortë dhe më të lëmuar.

Aplikimi: Pastroni flokët rregullisht dhe riparoni menjëherë flokët.