Absolut Repair Molecuar Leave-In Mask 100ml

Çmimi i rregullt 29,00 €
Çmimi i shitjes 29,00 € Çmimi i rregullt
Kurseh 0
Taksa e përfshirë.
  • Dërgesa e planifikuarDec 04 - Dec 08

  • Dërgesa falas:Në të gjitha porosi mbi 30.00€

Absolut Repair Molecuar Leave-In Mask 100ml

Çmimi i rregullt 29,00 €
Çmimi i shitjes 29,00 € Çmimi i rregullt
Përshkrimi i produktit
Teknologji për riparimin e strukturës molekulare të flokëve, e pasuruar me lidhje peptide dhe 5 aminoacide, për flokët e dëmtuar rëndë. Tekstura e lehtë e formulës depërton menjëherë dhe i jep flokëve forcë të re, me një prekje natyrale. Mbrojtje ndaj nxehtësisë deri në 230°C.