Absolut Repair Instant Resurfacing Mask 250ml

Çmimi i rregullt 25,00 €
Çmimi i shitjes 25,00 € Çmimi i rregullt
Kurseh 0
Taksa e përfshirë.
  • Dërgesa e planifikuarDec 04 - Dec 08

  • Dërgesa falas:Në të gjitha porosi mbi 30.00€

Absolut Repair Instant Resurfacing Mask 250ml

Çmimi i rregullt 25,00 €
Çmimi i shitjes 25,00 € Çmimi i rregullt
Përshkrimi i produktit

Kjo maskë profesionale për flokë të trashë dhe të dëmtuar është e mbushur me quinoa ari dhe proteina. Kjo maskë e trashë dhe kremoze ka një strukturë të ngjashme me gjalpin, për ushqim dhe mbrojtje ekstreme. Dëmtimi i sipërfaqes zvogëlohet deri në 77% dhe flokët janë deri në 7 herë më të shndritshëm**. Për rezultate më të mira, ndiqni spërkatjen me shumë përfitime Absolut Repair 10 në 1 përpara stilimit.