Absolut Repair Instant Resurfacing Lightweight Golden Mask 250ml

Çmimi i rregullt 25,00 €
Çmimi i shitjes 25,00 € Çmimi i rregullt
Kurseh 0
Taksa e përfshirë.
  • Dërgesa e planifikuarFeb 23 - Feb 27

  • Dërgesa falas:Në të gjitha porosi mbi 30.00€

Absolut Repair Instant Resurfacing Lightweight Golden Mask 250ml

Çmimi i rregullt 25,00 €
Çmimi i shitjes 25,00 € Çmimi i rregullt
Përshkrimi i produktit

Kjo maskë profesionale për flokë të imët dhe të dëmtuar është e mbushur me quinoa ari dhe proteina. Kjo maskë luksoze e lehtë ka një strukturë të artë të mëndafshtë, e cila mbështjell flokët tuaj të dëmtuar me kujdes pa lënë asnjë mbetje. Dëmtimi i sipërfaqes zvogëlohet deri në 77%* dhe flokët janë deri në 7 herë më të shndritshëm**. Për rezultate më të mira, ndiqni me spërkatjen me shumë përfitime Absolut Repair 10 në 1 përpara stilimit.