Absolut Repair Moon Capsule Duo Set 2023

Çmimi i rregullt 37,00 €
Çmimi i shitjes 37,00 € Çmimi i rregullt
Kurseh 0
Taksa e përfshirë.
  • Dërgesa e planifikuarFeb 23 - Feb 27

  • Dërgesa falas:Në të gjitha porosi mbi 30.00€

Absolut Repair Moon Capsule Duo Set 2023

Çmimi i rregullt 37,00 €
Çmimi i shitjes 37,00 € Çmimi i rregullt
Përshkrimi i produktit
Absolut Repair është gamë profesionale e kujdesit për flokët e dëmtuar dhe të thatë. Ulni dëmtimin e sipërfaqes deri në 77% dhe rrisni deri në 7 herë më shumë shkëlqim me Absolut Repair.

Përmbajtja:

Shampo riparuese Absolut 300ml
Shampo profesionale për ripërtëritje e cila ndihmon në reduktimin e dëmtimit të sipërfaqes deri në 77%*.

Maskë Riparuese Absolut 250ml
Maskë profesionale për rishfaqjen e flokë të dëmtuar me trashësi mesatare për të ndihmuar në reduktimin e dëmtimit të sipërfaqes deri në 77%