Kompani multi gjenerata,
e apasionuar pas bukurisë!


Ne jemi atë që e themi! Misioni dhe vizioni ynë nuk mund të ishte më e dukshme. Është kaq e thjeshtë!

Kompania jonë është e themeluar në vitin 1996. Që nga atë herë, në e kemi bërë mision jetësor të sigurojmë që të gjithë kanë mundësinë të blejnë dhe të ndjekin trendet pavarësisht çka! Që nga atë herë, ne mbajmë premtimin tonë dhe sigurojmë të tejkalojmë arritjet dhe përkushtimin tonë për t'u bërë më të mirë dhe më e rëndësishmë që të kënaqim juve! Për më shumë se 25 vite ne kemi vendosur standarde si kompani distribucioni në rajonin tonë. Kështu që, ishte koha për ne, që të ngritemi dhe të kërkojmë afërsi akoma më shumë me ju. Kjo është arsyeja siç lindi DC BEAUTY STORE. Ne duam që të gjithë të jenë të lumtur dhe të ndihen bukur. Duam që të gjithë të shprehin paraqitjet e tyre individuale dhe unike e cila nuk mund të gjindet dy herë!

Ne jemi kosmetologë
të pasionuar.

 • Profesionalistë

  Ne ofrojmë trendet me të reja të bukurisë!
  Keni kërkesa të veçanta? 
  Kontaktoni pra me ne!

 • Të pasionuar

  Më shumë se 25 vite përvojë kanë kënaqësinë
  të ju ofrojmë shumëçka nga bota e bukurisë!

 • Diversitet

  Ne besojmë setë gjithë janë të bukur,
  thjeshtë kërkon ndihmën tonë profesionale që të paraqisni.

Neve bejmë punën, ju e shijoni!

Cilido produkt apo shërbim që ne ofrojmë, është i kualitetit të lartë, standardeve dhe me e rendësishme që ofrohet drejtpërdrejt tek ju nga prodhuesi. Ne sigurojmë mirëmbajtjen e cilësisë së standardëve dhe autencitetit. Kjo është arsyeja përse ne jemi aq konfident në ofertimet tona dhe çmimet super atraktive që kemi. Emri yne është garancia juaj për cilësi dhe ekskluzivitet!

Lista e brendëve

Transporti falas

Transporti falas për porosi mbi 30.00

Autenciteti

Ne garantojmë autencitetin e të gjitha brendëve/produktëve me anë të sistemit tonë të verifikimit.

Mbështetja online

Ne kujdesemi për ju, pavarësisht orarit!

Pagesa fleksibile

Paguaj me metoda të shumta të pagesës.