Brendet tona

Absolut Repair Molecular

NEW
Çmimi i rregullt 23,50 €
Çmimi i shitjes 23,50 € Çmimi i rregullt
NEW
Çmimi i rregullt 29,00 €
Çmimi i shitjes 29,00 € Çmimi i rregullt
NEW
Çmimi i rregullt 27,00 €
Çmimi i shitjes 27,00 € Çmimi i rregullt

Kérastase Blond Absolu Serum

Me 2% Acid Hialuronik

RISI BLOND ABSOLU

KUJDESI RIPARUES I INJEKTUAR ME ACIDI HIALURONIK PËR FLOKËT E DËMTUARA TË ZBARDHUARA

Gama ikonike e kujdesit për flokët bjondë.
Inspiruar nga kujdesi i lëkurës, gama e Blond Absolu përforcohet me Acid Hialuronik, i cili sjell hidratim të fuqishëm dhe mbrojtjen maksimale për flokët e zbardhuara.

Riparon dëmtimet me një përdorim
96% flokë bjonde më të forta
Hidratim ultimative që zgjatë për 3 ditë
Skalp i hidratuar
Ruan barierën e skalpit

#YouDareWeCare

Kerastase Blond Absolu

Blond Absolu është kujdesi më i mirë i flokëve për të gjitha llojet e flokëve bjondeve duke kombinuar Hyaluronik dhe ekstrakt të bimës Edelweiss në thellësi ushqejnë fibrat e flokëve dhe neutralizojnë bronzin.
Çmimi i rregullt 42,00 €
Çmimi i shitjes 42,00 € Çmimi i rregullt
Çmimi i rregullt 30,50 €
Çmimi i shitjes 30,50 € Çmimi i rregullt
Çmimi i rregullt 52,00 €
Çmimi i shitjes 52,00 € Çmimi i rregullt
Çmimi i rregullt 30,50 €
Çmimi i shitjes 30,50 € Çmimi i rregullt
Çmimi i rregullt 41,00 €
Çmimi i shitjes 41,00 € Çmimi i rregullt
Çmimi i rregullt 38,00 €
Çmimi i shitjes 38,00 € Çmimi i rregullt

Transporti gratis

Free shipping on orders over 30.00€

Autenciteti

Ne garantojmë autencitetin e të gjitha brendëve/produktëve me anë të sistemit tonë të verifikimit.

Mbështetja online

Ne kujdesemi për ju, pavarësisht orarit!

Pagesa fleksibile

Paguaj me metoda të shumta të pagesës.

OUTLETI YNË

Ne do të hapim së shpejti outletin tonë ku mund të gjeni gjëra të mahnitshme. Regjistrohu në faqen tonë të internetit për të qënë të informuar!
Outlet lansohet së shpejti!

Produktet e javës

Kurse 40%
Çmimi i rregullt 7,80 €
Çmimi i shitjes 7,80 € Çmimi i rregullt 13,00 €
Kurse 40%
Çmimi i rregullt 7,80 €
Çmimi i shitjes 7,80 € Çmimi i rregullt 13,00 €
Kurse 30%
Çmimi i rregullt 13,30 €
Çmimi i shitjes 13,30 € Çmimi i rregullt 19,00 €
Kurse 30%
Çmimi i rregullt 13,30 €
Çmimi i shitjes 13,30 € Çmimi i rregullt 19,00 €
Kurse 40%
Çmimi i rregullt 7,80 €
Çmimi i shitjes 7,80 € Çmimi i rregullt 13,00 €
Kurse 40%
Çmimi i rregullt 7,80 €
Çmimi i shitjes 7,80 € Çmimi i rregullt 13,00 €