Volume Injection Conditioner 300ml

Çmimi i rregullt 29,00 €
Çmimi i shitjes 29,00 € Çmimi i rregullt
Kurseh 0
Taksa e përfshirë.
  • Dërgesa e planifikuarFeb 23 - Feb 27

  • Dërgesa falas:Në të gjitha porosi mbi 30.00€

Volume Injection Conditioner 300ml

Çmimi i rregullt 29,00 €
Çmimi i shitjes 29,00 € Çmimi i rregullt
Përshkrimi i produktit
Konditioneri i Redken Volume Injection është një kondicioner i lehtë voluminozë, i formuluar me kompleksin bodifikues të Redken-it me filloksan. Volume Injection ndihmon për t'i dhënë volum të menjëhershëm flokëve të imët, të sheshtë ose të përpunuar. Ai synon flokët e dëmtuar për të parandaluar thyerjen e flokëve, ndërsa krijon lëvizje dhe përmirëson trupin e flokëve. Volume Injection aktivizon ngritjen e rrënjës për volum maksimal.
  • Ofron vëllim në rrënjë dhe shton trupin në flokë
  • Krijon fund të lëmuar në flokë
  • Përmban Redken's Bodifying Complex, një përzierje për rritjen e volumit të filloxane, zbutës dhe polimere silikoni