Vitamino Color Moon Capsule Duo Set 2023

Çmimi i rregullt 37,00 €
Çmimi i shitjes 37,00 € Çmimi i rregullt
Kurseh 0
Taksa e përfshirë.
  • Dërgesa e planifikuarFeb 24 - Feb 28

  • Dërgesa falas:Në të gjitha porosi mbi 30.00€

Vitamino Color Moon Capsule Duo Set 2023

Çmimi i rregullt 37,00 €
Çmimi i shitjes 37,00 € Çmimi i rregullt
Përshkrimi i produktit
Mbroni ngjyrën e flokëve tuaj nga zbehja deri në 8 javë me Vitamino Color, një gamë për kujdesin e flokëve që mbron ngjyrën. Kjo gamë është krijuar për të bërë që ngjyra juaj të zgjasë më gjatë, duke rritur intensitetin dhe shkëlqimin. Formula profesionale përmban resveratrol, një antioksidant i fuqishëm i frymëzuar nga kujdesi i lëkurës. Ngjyra e flokëve duket më e shndritshme, më rrezatuese dhe me shkëlqim dhe flokët ndihen më të hapur, më të menaxhueshëm dhe të butë në prekje.

Përmbajtja:

Shampo Vitamino Color 300ml
Shampo profesionale ndihmon që ngjyra të zgjasë më gjatë, deri në 8 javë. Ngjyra e flokëve duket më e ndritshme, më rrezatuese dhe me shkëlqim. Flokët ndihen të butë dhe të mbrojtur. Përmban resveratrol, një antioksidant i fuqishëm i frymëzuar nga kujdesi i lëkurës. Shampo + Kondicioner test instrumental

Maskë me ngjyra Vitamino 250ml
Maska profesionale ndihmon që ngjyra të zgjasë më gjatë. Ngjyra e flokëve duket më e ndritshme, më rrezatuese dhe me shkëlqim. Flokët ndihen të ushqyer, të forcuar dhe të butë. Përmban resveratrol, një antioksidant i fuqishëm i frymëzuar nga kujdesi i lëkurës.