Tabac Man After Shave Lotion 75 ml

Çmimi i rregullt 16,00 €
Çmimi i shitjes 16,00 € Çmimi i rregullt 21,90 €
Kurseh 26%
Taksa e përfshirë.
  • Dërgesa e planifikuarFeb 24 - Feb 28

  • Dërgesa falas:Në të gjitha porosi mbi 30.00€

Tabac Man After Shave Lotion 75 ml

Çmimi i rregullt 16,00 €
Çmimi i shitjes 16,00 € Çmimi i rregullt 21,90 €
Përshkrimi i produktit
Natyrore, e fuqishme, mashkullore: Ky është TABAC MAN. Aroma emocionuese për meshkujt që dinë se çfarë duan.#TABAC MAN kombinon anën e fortë të njeriut me fuqinë origjinale të elementeve, duke krijuar një karizëm të pagabueshëm mashkullor.#Efekti frymëzues i TABAC MAN krijon një përvojë aromash që është tërheqëse dhe siguron magjepsje e pastër.
Aromë e fuqishme, mashkullore për meshkujt me vetëbesim që dinë çfarë duan
Fuqia origjinale e katër elementëve si një përbërje aromatike në një locion pas rruajtjes
TABAC MAN: thekse të freskëta bergamote dhe agrume, erëza koriandër dhe kardamom, aroma druri dhe nota të ngrohta
Aromë tërheqëse, pikante e freskët dhe fillimisht mashkullore