Resistance Conditioner Extentioniste 200ml

Çmimi i rregullt 41,00 €
Çmimi i shitjes 41,00 € Çmimi i rregullt
Kurseh 0
Taksa e përfshirë.
  • Dërgesa e planifikuarFeb 24 - Feb 28

  • Dërgesa falas:Në të gjitha porosi mbi 30.00€

Resistance Conditioner Extentioniste 200ml

Çmimi i rregullt 41,00 €
Çmimi i shitjes 41,00 € Çmimi i rregullt
Përshkrimi i produktit
Ky kondicioner kremoz dhe me teksturë të lehtë është një trajtim restaurues i flokëve që zbërthehet butësisht por në mënyrë efektive për një krehje pa thyerje dhe një shpëlarje uniforme të mëndafshtë. I pasuruar me Ceramide dhe Acid Maleik, ajo mbush menjëherë flokët e brishtë të dobët me grimca aktive dhe shëruese që forcojnë gjatësinë e flokëve. Cilësia e gjatësisë së flokëve përmirësohet dukshëm dhe fibra mbyllet, lyhet dhe riparohet për një prekje të butë pa nyje.