Pro Longer Lenghts Renewing Conditioner 200ml

Çmimi i rregullt 19,00 €
Çmimi i shitjes 19,00 € Çmimi i rregullt
Kurseh 0
Taksa e përfshirë.
  • Dërgesa e planifikuarFeb 24 - Feb 28

  • Dërgesa falas:Në të gjitha porosi mbi 30.00€

Pro Longer Lenghts Renewing Conditioner 200ml

Çmimi i rregullt 19,00 €
Çmimi i shitjes 19,00 € Çmimi i rregullt
Përshkrimi i produktit

Mundësuar nga një teknologji e patentuar FILLER-A100 dhe Amino Acid, kondicioneri rinovues me gjatësi më të gjata Serie Expert Pro është trajtimi perfekt për flokët e gjatë që vuajnë nga majat e holluara. Fibra rinovohet menjëherë, dhe flokët bëhen më të fortë dhe më të shndritshëm.

Një herë në javë, zëvendësoni kondicionerin tuaj të rinovimit Lengths me koncentratin e mbushjes së skajeve për të mbushur dhe trashur në mënyrë të qëndrueshme skajet.