Metal Detox Moon Capsule Trio Set 2023

Çmimi i rregullt 67,00 €
Çmimi i shitjes 67,00 € Çmimi i rregullt
Kurseh 0
Taksa e përfshirë.
  • Dërgesa e planifikuarFeb 24 - Feb 28

  • Dërgesa falas:Në të gjitha porosi mbi 30.00€

Metal Detox Moon Capsule Trio Set 2023

Çmimi i rregullt 67,00 €
Çmimi i shitjes 67,00 € Çmimi i rregullt
Përshkrimi i produktit
Kujdesi për flokët që neutralizon bakrin e tepërt në flokë për të parandaluar thyerjen dhe zbehjen e ngjyrës. Deri në 97% më pak thyerje. Deri në 97% ruajtje e shkëlqimit të ngjyrës pas 8 javësh. Deri në 2 herë flokë më të shndritshme. Kujdesi në shtëpi për flokë të lyer me shkëlqim, të shëndritshme dhe të mbrojtur.

Përmbajtja:

Shampo Metal Detox 300ml
Mbron flokët e lyer deri në 87% më pak thyerje. I përshtatshëm për të gjitha llojet e flokëve të lyer. Flokët ndihen më të lëmuar, më të butë dhe deri në 2 herë më të shndritshëm. Teksturë luksoze me shkumë dhe aromë të freskët citrus.

Maskë Metal Detox 250ml
Mbron flokët e lyer nga deri në 87% më pak thyerje*. Maskë flokësh e përshtatshme për të gjitha llojet e flokëve të lyer. Flokët ndihen më të lëmuar, më të butë dhe deri në 2 herë më të shndritshëm. Teksturë luksoze e lehtë dhe aromë e freskët.

Vaj i Koncentruar Metal Detox 50ml
Larje pas larje, metali i tepërt depërton brenda flokëve tuaj. Grimcat metalike (bakri) krijojnë rrezik thyerje dhe zbehje të ngjyrës. I pasuruar me glikoaminë, ky vaj i koncentruar mbron flokët nga depozitimi i grimcave metalike.Vaj i ri i koncentruar është pjesë e gamës Metal Detox që ndihmon në heqjen e metalit nga flokët për të reduktuar thyerjen e flokëve. Tekstura e tij e pasur absorbohet menjëherë nga fibra e flokëve pa e rënduar atë. Lëmoni flokët deri në 24 orë dhe mbroni nga nxehtësia deri në 230°C. Për të gjitha teksturat e flokëve, flokë të trajtuar me ngjyrë, të dëmtuar, të zbardhur dhe natyral. Vaji aplikohet pas pastrimit dhe nuk shpërlahet.